Vaikuttaminen

page-header-safety-difference v2.1

Joskus oikein toimiminen merkitsee vaikeita valintoja. Joskus se merkitsee erilaisen polun seuraamista tai meille riittämättömien asioiden vastustamista. Se ei ole helppoa, mutta tärkeät asiat ovat harvoin helppoja.

page lifestyle girlbubble

Turvallisempaa matkustusta vanhemmille lapsille

Me uskomme, että lapset ansaitsevat parasta mahdollista suojaa, ovat he sitten 9 kuukauden tai 9 vuoden ikäisiä. Uskomme myös, että tavalliset vanhempien lasten korokeistuimet eivät ole tarpeeksi turvallisia, sillä ne eivät tue sivuja tai päätä. Viimeaikaiset riippumattomat tutkimukset, joita ovat järjestäneet sellaiset organisaatiot kuin Which?, tukevat uskomustamme.

Sen vuoksi me emme myy tavallisia korokeistuimia. Sen vuoksi olemme suunnitelleet innovatiivisen KID-valikoiman korkeaselkäisiä korokeistuimia Ne on valmistettu Saksassa sivutörmäyksiä ja pään suojaamista ajatellen. Huippuluokan KIDFIX XP SICT -istuimemme on ensimmäinen ryhmän 2/3 istuin, joka on saanut "erittäin hyvän" turvallisuusluokituksen*. Sen vuoksi kampanjoimme lainsäädöllisten muutosten puolesta, jotta ryhmää 2/3 testattaisiin jokaisesta mahdollisesta törmäyskulmasta.

*ISOFIX-järjestelmää käytettäessä Stiftung Warentest ja ADAC Motorwelt, 11/2013.

Lue lisää palkintoja voittaneesta KID-valikoimastamme.

Vakaat viisipistevaljaat

Lähes 50 vuoden kokemuksen ja jatkuvan innovaation ansiosta ymmärrämme täydellisesti, mitä tapahtuu erilaisissa törmäystilanteissa.

Olemme oppineet, että viisipistevaljaat vähentävät merkittävästi lapsen kokemaa työntövoimaa törmäyksen aikana siirtämällä työntövoiman viiteen erilliseen pisteeseen. Uskomme myös, että ne tarjoavat parhaan suojan ulos paiskautumista vastaan ja pitävät lapsen turvallisesti istuimessa sellaisissa onnettomuuksissa, jolloin näin voisi tapahtua (kuten nokkatörmäyksissä tai auton sinkoutuessa nurin).

Uskomme, että etusuojat, jotka ovat yleisin vaihtoehto viisipistevaljaille, eivät suojele lasta yhtä hyvin. Sen vuoksi investoimme jatkossakin viisipistevaljaiden monimutkaiseen suunnitteluun ja valmistukseen. Sen vuoksi se on aina turvalaite, jota käytämme kaikissa ryhmän 0+/1-, 1- ja ryhmän 1/2 -turvaistuimissa. Sen vuoksi löydämme jatkuvasti tapoja ottaa laajennetut viisipistevaljaat osaksi ryhmän 2 turvaistuimia, ja tarjoamalla niitä ryhmän 1/2/3 turvaistuimille.

Lue lisää viisipistevaljaistamme
page lifestyle carseatgirl

ISOFIX EASY HARNESSING 1440x370px

Yksinkertaista turvallisuutta

Turvallisuusasiantuntijoina me ymmärrämme, kuinka vaarallisia väärin asennetut turvaistuimet voivat olla. Vanhempina me ymmärrämme perhe-elämän realiteetteja – ja sen, että kaikki päivät eivät aina suju suunnitelmien mukaan.

Siksi tehtävänämme on tehdä turvallisuudesta yksinkertaista. Jatkuvien innovaatioidemme ansiosta vanhempien on helpompaa pitää lapset turvassa matkan aikana.

ISOFIX – luomuksemme Volkswagenin kanssa paljasti, että 70 prosenttia turvaistuimista oli asennettu autoon väärin. Tätä turvastandardia käytetään yhä kaikkialla Euroopassa, ja olemme myös esitelleet uudet ja mullistavat ISOFIT- ja ISOFIX+-teknologiat.

Huomatkaa myös innovatiiviset valjaiden kiristysteknologiamme – aktiivinen kiristysjärjestelmä tarkastaa, valvoo ja säätää valjaiden kiristystä jokaisen matkan aikana, ja kevytjärjestelmä vakuuttaa vanhempia siitä, että heidän lapsensa valjaat on kiristetty oikein.

Lue lisää KING II – valikoimasta

Sekä ainutlaatuiset turvavyöoppaamme ryhmän 2/3 turvaistuimille. Kirjoitimme ne sillä me ymmärrämme, että vanhempien lasten on pystyttävä kiinnittämään turvavyönsä turvallisesti. Viimeaikaiset tutkimukset* kertoivat, kuinka monet lapset kiinnittävät itse turvavyönsä – usein väärin – ja niiden seurauksena päivitimme turvaistuimiamme ja teimme turvavyöoppaistamme niin helposti ymmärrettäviä, että jopa vanhemmat lapset osaavat kiinnittää vyönsä turvallisesti**.

*Irish Misuse Study, 2011, Road Safety Authority
**Kuskin tulee aina varmistaa, että jokainen lapsimatkustaja istuu turvallisesti.

Lue lisää KID-valikoimastamme

Selkä menosuuntaan asennettavat mallit

Olemme olleet selkä menosuuntaan asennettavien turvaistuinten uranuurtajia jo yli 20 vuotta. Tästä syystä selkä menosuuntaan asennettavien turvaistuimiemme valikoima on laaja, ja tuotteet ovat paitsi turvallisia, myös erittäin joustavia.

Nokkakolarit ovat teiden yleisimpiä onnettomuuksia*. Selkä menosuuntaan asennettavat turvaistuimet tarjoavat parasta mahdollista suojaa jopa nokkakolareissa. Ruotsin hallitus suosittelee, että lasten tulisi istua autoissa selkä menosuuntaan päin kunnes he ovat 6-vuotiaita tai painavat 25 kg. Me olemme samaa mieltä. Me kuitenkin ymmärrämme myös, että kaikilla perheillä on omat elämäntapansa ja erilaisia tarpeita. Sen vuoksi valikoimamme on suunniteltu tekemään selkä menosuuntaan päin matkustuksesta käytännöllistä mahdollisimman monelle lapselle mahdollisimman pitkäksi aikaa.

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme sekä Euroopan suurimman valikoiman erilaisia selkä menosuuntaan asennettavia turvaistuimia että yhden kehittyneimmistä turvaistuimista. Vain 9 istuinta on läpäissyt vaativan PLUS-kokeen, jossa vaaditaan parasta mahdollista pään ja niskan suojaa etutörmäyksissä. Näistä istuimista me olemme kehittäneet kolme. MAX-FIX II – Plus Test -testin läpäissyt, sopii alle 18 kg painaville lapsille. Sekä HI-WAY II ja MAX-WAY – Plus Test -testin läpäisseet, sopivat alle 25 kg painaville lapsille. Yksikään muu merkki ei voi sanoa samaa.


*Casimir “Child Car Passenger Fatalities - European Figures and In-Depth Study”; Alan Kirk; Loughboroughin yliopisto, Iso-Britannia; Konferenssi: Protection of children in cars, München, 2011.

Lue lisää selkä menosuuntaan asennettavista istuimistamme
page-lifestyle-rearward v2.1