Meitä ajava voima

page header safety principles

Me uskomme, että kaikkien vanhempien pitäisi pystyä viettämään perhe-elämää ilman rajoja. Uskomme myös, että vapaus alkaa turvallisuudesta. Sen vuoksi kaikki tuotteemme rakennetaan kolmen turvallisuusperiaatteemme mukaan.

Niiden ansiosta voimme jatkuvasti tunnistaa ja voittaa perheiden vapautta haittaavat ongelmat. Ne kannustavat meitä tähtäämään korkeampiin standardeihin ja älykkäämpiin ratkaisuihin. Ne muistuttavat meitä siitä, miksi teemme sitä, mitä teemme.

page-lifestyle-carseatboy

Turvallisuus. Yksinkertaisuus. Jokaiselle lapselle.

Turvallisuus merkitsee uusien standardien asettamista, eikä vain vanhojen standardien täyttämistä. Jatkuvan tutkimuksen ja innovaatioiden avulla me voimme tehdä vaikutuksen. Turvallisuus on yhtä kuin omistautumisemme perheille kaikkialla maailmassa.

Yksinkertaisuus merkitsee sen ymmärtämistä, mikä on tärkeää sekä jokaisen tuotteen suunnittelua kiireelliseen perhe-elämään sopivaksi. Yksinkertaisuus on sitä, että annamme vanhemmille itsevarmuutta elää täysillä.

Jokaiselle lapselle merkitsee tuotteita erilaisille elämäntyyleille, eri ikäluokille ja nykyajan perheiden muuttuville tarpeille. Jokaiselle lapselle on sitä, mihin pyrimme – rajoja ylittävään turvallisuuteen, joka sopii kaikille.