page header safety technology

Ekat kerrat. Uraauurtavat yhteistyöt. Jatkuva tutkimus. Ylitämme rajoja jatkuvasti – jotta sinun perhe-elämäsi olisi vailla rajoja.

Tapoja, joilla suojaamme lapsia

SecureGuard

Uusin teknologiamme on kehitetty tarjoamaan tehostettua suojaa lapsille, jotka istuvat autossa sen kolmipisteturvavyöhön kiinnitettyinä. SecureGuard auttaa varmistamaan, että aikuisen lantiovyö pysyy optimaalisella paikallaan lonkkaluiden päällä, vaikka lapsi liikkuisi matkan aikana.

Lue lisää
page safety SecureGuard

VIISIPISTEVALJAAT JA AKTIIVINEN VALJASKIINNITYS

Formula 1 -teknologioihin pohjautuvien viisipistevaljaidemme ansiosta vauvat ja lapset voivat matkustaa erittäin turvallisesti. ATS-kiristysjärjestelmämme suojaavat lastasi matkan aikana valo- ja äänivaroitusten avulla. LS-järjestelmämme tarjoavat lapsellesi parasta mahdollista turvaa ja mukavuutta valo- ja ääniosoittimien avulla.

page lifestyle carseatgirl

Pidempään selkä menosuuntaan

Uskomme, että lasten tulisi istua selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. Siksi kehitämme jatkuvasti valikoimaamme, jotta sinulla olisi enemmän vaihtoehtoja valita juuri teille sopiva selkä menosuuntaan asennettava malli. Pyöriviä turvaistuimia, kahteen suuntaan asetettavia istuimia ja menosuuntaa kohti olevia istuimia, jotka sopivat alle 25 kg painaville tai alle 6-vuotaille lapsille. Vain 9 istuinta on läpäissyt vaativan PLUS-testin, jossa vaaditaan parasta mahdollista pään ja niskan suojaa etutörmäyksissä*. Me kehitimme näistä istuimista kolme. MAX-FIX II – Plus Test -testin läpäissyt, sopii alle 18 kg painaville lapsille. Sekä HI-WAY II ja MAX-WAY – Plus Test -testin läpäisseet, sopivat alle 25 kg painaville lapsille. Yksikään muu merkki ei voi sanoa samaa.

*Helmikuusta 2015 alkaen

page lifestyle rearwardfeet

ISOFIX, ISOFIT, SOFT LATCH AND ISOFIX+

Kehitimme ISOFIX-järjestelmän vuonna 1997 yhteistyössä Volkswagenin kanssa korjataksemme huolestuttavan suuren määrän väärin asennettuja autonistuimia. Nykyisin se on Euroopan laajuinen turvaistuinten asennusstandardi, joka varmistaa oikean kiinnityksen ja aiempaa turvallisemman matkan – joka kerta. Ainutlaatuinen ISOFIT-järjestelmämme on suunniteltu erityisesti ryhmän 2/3 turvaistuimille. Siinä hyödynnetään sekä ISOFIX-järjestelmää että auton turvavöitä suojaamaan lastasi. ISOFIX-järjestelmän uusimmassa versiossamme ISOFIX+:ssa on leveämmät liittimet, jotka rajoittavat sivuttaista liikettä, ja sen Top-Tether-yläkiinnitys lisää vakautta ja vaimentaa törmäysvoimia.

page safety isofix

Pivot Link

Patentoitu Pivot Link -järjestelmämme parantaa ISOFIX-teknologiaamme entisestään. Onnettomuuden sattuessa Pivot Link vähentää lapsen liikettä eteenpäin ja siirtää liikkeen alasuuntaan. Tämä vähentää sen riskiä, että lapsen pää osuisi auton sisäosiin, ja se myös vähentää lapsen liikettä huomattavasti.

page lifestyle carseatswivel

Innovaatiot sivutörmäystä vastaan

Sivutörmäyksiltä suojeleminen on aina ollut yksi pääprioriteeteistamme. Siksi olemme kehittäneet D-SIP-teknologian, joka antaa vauvoille erinomaisen suojan sivutörmäyksissä. XP-SICT-teknologiamme lisää vanhempien lasten turvallisuutta sivutörmäyksissä vaimentaen törmäysvoimia ja minimoimalla välimatkan auton ja istuimen välissä. SI-PAD:imme on valmistettu energiaa itseensä imevästä materiaalista, ja ne on rakennettu istuimen sivupaneelien avainalueille, joissa ne suojelevat lastasi sivutörmäyksiltä.

page-product-close-kidfix-xp-sict 2.1

XP-PAD

XP-PAD vähentää nokkakolareissa syntyviä lapsesi niskaan kohdistuvia voimia lähes 30* prosentilla pelkkään aikuisen turvavyöhön verrattuna – onhan siinä normit ylittävä kaksivaiheinen tyynyvaimennus. Suunniteltu viemään ryhmän 2/3 turvastandardit uudelle tasolle.

*Lähteenä Britaxin testit.

page-lifestyle-carseatboy

Rintapehmusteet

Ainutlaatuiset rintapehmusteemme vähentävät lapsesi eteen suuntautuvaa liikettä törmäyksen sattuessa. Ne myös lisäävät mukavuutta ja takaavat hauskan matkan.

page-product-close-chestpads 2.1

3M ScotchliteTM

3M ScotchliteTM -heijastinnauhat varmistavat, että lapsesi näkyy heikossakin valaistuksessa Pohjois-Euroopan lyhyiden talvipäivien innoittamat heijastinnauhat varmistavat, että vanhemmat ja heidän lapsensa näkyvät selvästi heidän liikkuessaan ulkona.

page-product-close-gonext-scotchlite 2.1