Sisäänrakennettua laatua

page header safety quality

Britax-tuotteen ostaminen merkitsee muutakin kuin lastentarvikkeiden ostamista. Silloin ostaa myös 50 vuoden edestä asiantuntijuutta, tonneittain tunnetta ja vankkumatonta uskoa sillä tavalla toimimisesta kuin on hyväksi lapselle.

page-safety-vintagecar

Kokemusta autoteollisuudesta

Me Britaxissa olemme ylpeitä erilaisuudestamme. Meidän turvaistuimemme eroavat muista merkeistä, joiden juuret löytyvät lelu- ja ratasteollisuudesta. Meidän juuremme ovat syvemmällä. Olemme toimineet autoteollisuuden rinnalla aina 1930-luvusta lähtien. Emme ole vain vaikuttaneet tiettyihin tärkeisiin turvallisuuden virstanpylväisiin kuten ensimmäiseen aikuisten turvavyöhön ja ensimmäiseen lasten turvaistuimeen, vaan olemme olleet mukana tutkimusprosesseissa ja turvallisuuden kehityksessä autoteollisuuden ytimessä. Me uskomme, että ainutlaatuinen perintömme on asettanut ne innovaation ja erinomaisuuden standardit, jotka määrittelevät merkkiämme vielä nykypäivänäkin.

Lue lisää teollisesta menneisyydestämme

Lyömätön sisäinen testaus

Olemme niin omistautuneita suunnittelemaan ennennäkemättömän turvallisia turvaistuimia, että meillä on testikeskuksia Euroopassa, Australiassa ja Amerikassa. Sen lisäksi, että meillä on enemmän testikeskuksia kuin millään muulla turvaistuinten valmistajalla, olemme valmistaneet mittatilauslaitteita, joiden ansiosta voimme tutkia jokaista tuotettamme juurta jaksain.

Aina törmäyssimulaatioista kestotesteihin. Päästämme turvaistuimen myyntiin vasta, kun olemme täysin varmoja, että se suojaa lastasi törmäyksissä mistä tahansa suunnasta. Tämä kattaa sekä nurinmeno-onnettomuudet että jokapäiväisen perhe-elämän kulutuksen.

page safety seattest

Testaamme iskut eteen. Sitten taakse. Sitten sivuille. Sitten testaamme nurinmenot.
Testikeskuksiemme ansiosta voimme simuloida erilaisia iskuja etu-, sivu- ja takatörmäyksissä sekä auton mennessä nurin – jopa 65 kilometrin tuntivauhdissa. Arvioimme, miten tällaiset tilanteet vaikuttavat eri ruumiinosiin tehostaaksemme suojausta kaikista mahdollisista suunnista.

Laitamme soljet kiinni. Avaamme soljet. Ja toistamme tämän 14 599 kertaa.
Tiedämme, että vanhemmat tarvitsevat ehdottoman luottamuksen siihen, että lapsi on turvallisesti kiinni istuimessaan joka ikisen matkan aikana. Tämän vuoksi simuloimme solkien avauksen ja sulkemisen jopa 4 kertaa päivässä 10 vuoden ajan.

Simuloimme 1460 päivää, joina istuinta siirretään autosta toiseen.
Kehitimme ISOFIX-järjestelmän vuonna 1997 yhteistyössä Volkswagenin kanssa. Nyt maailma käyttää sitä standardina. Testaamme ISOFIX-liittimet simuloimalla 4 vuotta istuimen siirtämistä päivittäin autosta toiseen

Me testaamme istuinta. Sitten testaamme sitä eri tavalla. Sitten testaamme sitä uudelleen.
Tuomme markkinoille uuden istuimen ainoastaan sitten, kun olemme täysin varmoja sen pienimmästäkin yksityiskohdasta. Meille se tarkoittaa erilaisten rakenteiden, osien ja koko istuinten testaamista yli 250 kertaa.

Testaamme ja opimme oikeiden autojen parissa
Kaikista EuroNCAP:in testaamista autoista 89 prosenttia käytti vähintään yhtä meidän istuimistamme vuoden 2014 turvallisuustestauksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että istuimiamme kokeillaan jatkuvasti juuri niissä autoissa, joilla sinä ajat, ja että viimeisimmät tiedot autoteknologiasta vaikuttavat kehitykseemme.

Riepottelemme kaikkia rattaita mudalla, hiekalla ja teiden kuopilla
Jokainen rattaamme on muta- ja hiekkajäljitelmien kulutettava 16 tunnin ajan. Tämän jälkeen niitä työnnetään 400 kilometrin pituinen matka kuoppien yli. Tämän jälkeen niiden jarrut kytketään päälle ja pois päältä 6000 kertaa.

Käytämme vain herkälle iholle sopivia kankaita
Asetamme turvaistuintemme, rattaidemme ja lisäosiemme kankaille tarkat standardit. Emme tyydy pelkästään lain asettamiin vaatimuksiin, vaan testaamme useampia kemikaaleja hyvin tarkasti. Teemme jatkuvasti parhaamme, jotta kankaamme sopisivat täydellisesti lasten herkälle iholle.

Testaamme oikeiden perheiden kanssa
Suoritamme kuluttajatestejä tuotekehittelyn eri vaiheissa. Varmistamme jokaisen tuotteen laadun ja toimivuuden, ja tarkistamme, ettemme ole unohtaneet pienintäkään perhe-elämään vaikuttavaa yksityiskohtaa. Varhaisista tilaa, mukavuutta ja helppoutta hakevista prototyypeistä usean viikon kaiken kattavaan testaukseen. Analysoimme kuluttajien palautetta ja sisäistämme nämä arvokkaat tiedot tuotekehittelyymme sekä kehittelyvaiheessa että sen jälkeen.

Testrig 1440x370px

Tiukka ulkopuolinen valtuutus

Omien tiukkojen prosessiemme lisäksi tuotteitamme testataan ja tarkastetaan jatkuvasti kaikkien johtavien ulkopuolisten turvatarkastajien toimesta.

Jokainen Britax-turvaistuin on läpäissyt eurooppalaisen ECE R44/04 -testistandardin Arvioimme tuotteitamme säännöllisesti ja testaamme niitä uudelleen sitä mukaa, kun laillisia standardeja päivitetään. Britax on myös DEKRA-sertifioitu tuotemerkki. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme läpäisseet tämän riippumattoman laatuyhdistyksen standardit.

Turvaistuimiamme arvioivat jatkuvasti Which?, Stiftung Warentest, ADAC sekä muut Euroopan johtavat testi-instituutiot.

Tilaamme usein myös yksityistestejä kolmansia osapuolia varten tuotekehittelyn aikana saadaksemme innovaatioprosessiimme riippumattomia kuvakulmia ja asiantuntijatietoa.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme useiden autovalmistajien valitsema merkki autoarvioinneissa, joita järjestää Euro NCAP. Tämä riippumaton organisaatio arvioi autojen turvallisuutta, ja noin 89 prosentissa vuonna 2014 testatuista autoista löytyy Britax-turvaistuin.

Meille on myös myönnetty useita kuluttajapalkintoja kuten Mother & Baby Gold -palkinto vuonna 2013 upeasta TRIFIX-turvaistuimestamme sekä Baby & Pregnancy Gold -palkinto vuonna 2014 mullistavasta DUALFIX-istuimestamme.

page-safety-awardlogos

page-trailblazing

Yhteistyötä turvallisuuden takia

Tiedämme, että kun maailmasta luodaan turvallisempaa paikkaa matkustaville lapsille, meidän yksittäiset toimemme ja kehittämämme tuotteet eivät riitä. Sen vuoksi olemme rakentaneet yhteistyökumppaneiden verkostoa useiden vuosien ajan – yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

Lääketieteen asiantuntijoista autonvalmistajiin, hallintoelimiin ja tiedotusvälineisiin. Oli kyseessä sitten innovaatioiden kehitys, neuvojen jakaminen tai lainsäädännöllisten muutosten ajaminen, me uskomme, että yhteistyö lasten turvallisuuden vuoksi kannattaa.

Tiedämme kokemuksesta, miten tärkeitä oikeanlaiset kumppanit voivat olla. Yhteistyömme Volkswagenin kanssa vuonna 1997 johti ISOFIX:in luomiseen, mikä muutti maailman autoturvallisuuden yhdessä hetkessä. Lähes 20 vuotta myöhemmin keksintömme asettaa vieläkin standardeja entistä turvallisemmille istuimille kaikkialla Euroopassa. . Täydellinen demonstraatio Turvallisuus, Yksinkertaisuus, Jokaiselle lapselle -periaatteistamme.


Lakistandardit ovat vähimmäisvaatimuksiamme

Me uskomme vanhempien auttamiseen hyvien valintojen teossa. Autamme heitä ymmärtämään tuotteitamme koskevat säädökset, jotka pitävät heidän lapsensa turvassa. Me uskomme myös standardien asettamiseen pelkän niiden noudattamisen sijasta. Sen vuoksi vaadimme itseltämme korkeampia standardeja kuin mitä sääntelyelimet meiltä vaativat.

Tällä hetkellä Euroopassa on kaksi turvaistuimia koskevaa asetusta.

  • ECE R44 04 – nykyinen eurooppalainen standardi.
  • i-Size – uusi asetus, joka toimii ECE R44 04 -asetuksen rinnalla.
Lue lisää ECE R44 04- ja i-Size-standardeista
page lifestyle gettingincar