TULOSSA LÄHIAL

SWINGFIX i-SIZE

Tee jokaisesta päivästä erityinen
SWINGFIX i-SIZE on kaikkein joustavin vaihtoehto lapsellesi – syntymästä 4-vuotiaaksi (105 cm) saakka. 90 astetta kääntyvä turvaistuin, joka on saanut vaativan ruotsalaisen PLUS test -hyväksynnän, tarjoaa äärimmäistä mukavuutta sekä vanhemmille että lapsille. Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä. Kun tämä kätevyys yhdistetään tyylikkääseen ja nykyaikaiseen malliin ja asiantuntemukseemme lasten liikenneturvallisuudesta – saat mielenrauhan jokaiselle matkallesi.

VÄRI STORM GREY

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

i-Size (ECE R129)

40 cm - 105 cm

Vastasyntynyt - 18 kg

Vastasyntynyt - 4 vuotta

LAATUSTANDARDIT


  • Made in Germany

TUOTTEEN KOHOKOHDAT

4 vuotta, 200 viikkoa, 1500 päivää, 1 turvaistuin – mukava koko tuon ajan

Lapsesi kasvaa elämänsä neljänä ensimmäisenä vuotena noin 52 cm. Tämä merkitsee sitä, että hän on kasvanut ulos 8 vaatekoosta siihen mennessä, kun hän täyttää neljä vuotta. SWINGFIX i-SIZE mahdollistaa mukavuuden koko tälle ajalle. Turvaistuimessa on useita kallistusasentoja, alkaen vastasyntyneen ergonomisesta selinmakuuasennosta taaperon suurempaan jalkatilaan. Tämä merkitsee suurta mukavuutta lapsesi elämän ensimmäisenä 1500 päivänä.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 1 1180x830px 72dpi

Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi emme tingi turvallisuudesta. Sisäiset standardimme ovat vaativampia kuin lain asettamat vaatimukset. SWINGFIX i-SIZE -turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään. Tämä suojaa lastasi parhaalla mahdollisella tavalla onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Tämän vahvistaa myös ruotsalainen PLUS Test -hyväksyntä, joka on eräs vaativimmista lasten turvaistuintesteistä.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 2 1180x830px 72dpi

Saksassa valmistettua laatua

Uskomme, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän vuoksi SWINGFIX i-SIZE -turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ja se on hyväksytty vasta lukuisten omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessamme suoritettujen törmäystestien jälkeen. Näin takaamme parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka on kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 3 1180x830px 72dpi

ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT


i Size Logo

i-Size

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

SWINGFIX i-SIZE – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

i-Size-autonistuimemme sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat.

NEW ISOFIX GROUP 0 1 Vehicle List 20x20 NEW AW

ISOFIX ja tukijalka

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

SWINGFIX i-SIZE – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

Tarkista ajoneuvoluettelomme tuotesivulta onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

MATKAN SUUNTA


Asennus selkä menosuuntaan

40 cm - 105 cm


TUOTEOMINAISUUDET

Kääntyy 90 astetta
FEATURE DUALFIX i SIZE 01 360 degree rotation 1180x830px 72dpi

Koska turvaistuin kääntyy 90 astetta, voit kääntää turvaistuimen pysäköidyn auton avointa ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen ja valjaat kiinnittää. Käännä sitten turvaistuinta takaisin, kunnes se naksahtaa paikalleen – ja voit lähteä matkaan.

Säädettävä rebound bar
FEATURE DUALFIX i SIZE 03 Adjustable rebound bar 1180x830px 72dpi

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan
FEATURE DUALFIX i SIZE 04 SICT Inside 1180x830px 72dpi

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
FEATURE DUALFIX i SIZE 05 Extended rearward facing 1180x830px 72dpi

Selkä menosuuntaan -tyyliset istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan asetetuissa istuimissa mahdollisimman pitkään.

Korkeat suojaavat sivutuet
FEATURE DUALFIX i SIZE 06 Protective Side Wings 1180x830px 72dpi

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

V-muotoinen niskatuki
FEATURE DUALFIX i SIZE 07 V shaped headrest 1180x830px 72dpi

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet
FEATURE DUALFIX i SIZE 08 Neoprene Chest Pads 1180x830px 72dpi

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

Viisipistevaljaat
FEATURE DUALFIX i SIZE 09 5 point harness 1180x830px 72dpi

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu

PAINO JA MITTASUHTEET


K x L x S
48 x 44 x 74 cm

Paino
15 kg

Hyväksyntä


i-Size (ECE R129)

Lisävarusteet

SOPIIKO
SE AUTOOSI?

FIT FINDER®

SOPIIKO SE AUTOOSI?
Kaikki istuimet eivät mahdu kaikkiin autoihin. Varmistaaksesi, että valitset oikean istuimen, valitse autosi nähdäksesi, sopiiko SWINGFIX i-SIZE siihen.

Palvelukeskus