MULTI-TECH III

Mene pidemmälle, turvallisemmin, kauemmin
Monipuolinen MULTI-TECH III mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9–25 kg painoisille lapsille sekä kasvot menosuuntaan -asennusvaihtoehdon. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävä leveysasento sallivat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan kanssa MULTI-TECH III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta.

VÄRI STORM GREY

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

RYHMÄ 1/2

9 kg - 25 kg

9 kuukaudet - 6 vuotta

LAATUSTANDARDIT


  • Made in Britain

TUOTTEEN KOHOKOHDAT

Optimaalinen suojaus, maksimaalinen joustavuus

Joustavuuden ja turvallisuuden yhdistävä MULTI-TECH III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojauksen pidempään. 9–25 kg painaville lapsille (noin 9 kuukaudesta 6 vuoteen) sopivaa istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan päin, mikä tarjoaa leveämmän kontaktialueen ja suojaa lastasi nokkatörmäyksessä. Tämän tuloksena lapsen niskaan ja päähän kohdistuu vähemmän rasitusta, mikä vähentää vamman mahdollisuutta. Ja tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit helposti vaihtaa istuimen kasvot menosuuntaan -asentoon mukavuuden maksimoimiseksi.

HIGHLIGHT MULTI TECH III 1 1180x830px 72dpi

Erinomainen sivutörmäyssuoja

MULTI-TECH III:ssa on nyt SICT-järjestelmä, joka tarjoaa erinomaista suojaa sivutörmäyksiltä, joten lapsesi on vielä paremmin suojattu. Syvien ja pehmeästi pehmustettujen sivujen ja SICT-järjestelmän ansiosta lapsesi on suojattu päästä varpaisiin sivutörmäyksissä. Tämä tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja turvaa, joten voit nauttia jokaisesta matkasta huolettomasti.

HIGHLIGHT MULTI TECH III 2 1180x830px 72dpi

ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT


belted vehicle list 20x20 new aw

Turvavöissä jalkatuella ja alakiinnityshihnoilla (Selkä menosuuntaan)

Britax antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, joten voit kiinnittää turvaistuimen myös käyttäen auton omaa kiinteää kolmipisteturvavyötä. Tämä vaihtoehto on käytännöllinen, jos turvaistuinta on kuljetettava eri autoissa, joissa kaikissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnitystä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

MULTI-TECH III – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla ja alemmilla Tether-kiinnityspisteillä, jotka pitävät istuimen vakaasti paikallaan.

Tarkista ajoneuvoluettelomme tuotesivulta onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

belted 20x20 new aw

Turvavöissä (Kasvot menosuuntaan)

Britax antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, joten voit kiinnittää turvaistuimen myös käyttäen auton omaa kiinteää kolmipisteturvavyötä. Tämä vaihtoehto on käytännöllinen, jos turvaistuinta on kuljetettava eri autoissa, joissa kaikissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnitystä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

Tarkista ajoneuvon omistajan opaskirjasta sopivat istuinpaikat autossasi ja pyydä paikallista jälleenmyyjää tekemään koeasennus autoosi (pyydä Britaxin kouluttamaa henkilöä), ennen kuin ostat turvaistuimen.

MATKAN SUUNTA


Asennus selkä menosuuntaan

9 kg - 25 kg

Asennus kasvot menosuuntaan

9 kg - 25 kg


TUOTEOMINAISUUDET

Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
FEATURE Extended RWF DUALFIX 1180x830px 72dpi

Selkä menosuuntaan -tyyliset istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan asetetuissa istuimissa mahdollisimman pitkään.

Korkeat suojaavat sivutuet
05 FEATURE SideWings TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

Tehokkaat rintapehmusteet
Feature04 Performance Chest PadsEVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Viisipistevaljaat
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Säädettävä leveys
FEATURE Adjustable width position EVOLVA 1 2 3 PLUS 1180x830px 72dpi

Kun lapsesi kasvaa, istuin kasvaa hänen mukanaan. Ei vain korkeutta, vaan myös leveyttä. Jotta lapsellasi olisi mukava olo turvallisuutta vaarantamatta, istuimen leveys voidaan säätää nopeasti sopimaan lapselle täydellisesti.

Nopeasti irrotettava päällinen
Features Quick remove cover BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu

PAINO JA MITTASUHTEET


K x L x S
62 – 72 x 45 x 48 cm

Paino
10.5 kg

Hyväksyntä


RYHMÄ 1/2

SOPIIKO
SE AUTOOSI?

FIT FINDER®

SOPIIKO SE AUTOOSI?
Kaikki istuimet eivät mahdu kaikkiin autoihin. Varmistaaksesi, että valitset oikean istuimen, valitse autosi nähdäksesi, sopiiko MULTI-TECH III siihen.

Palvelukeskus