EVOLVA 1-2-3 SL SICT

RYHMÄ 1/2/3 9 kg - 36 kg (9 kuukaudet - 12 vuotta)
  • 9 kg - 36 kg

Lisäominaisuuksia ja joustavuutta
Vanhemmat ovat suosineet EVOLVA-tuotesarjaa yli 10 vuoden ajan. Uusin lisäys EVOLVA 1-2-3 SL SICT parantaa turvallisuusominaisuuksia ja näyttää ylelliseltä. Parannettu sivutörmäyssuojateknologiamme (SICT) minimoi sivutörmäyksessä törmäysvoiman, ja Soft-Latch ISOFIX -kiinnitys kytkee istuimen suoraan autoon. Se sopii 9–36 kg:n painoisille lapsille ja se voidaan asentaa useimpiin autoihin – ISOFIX-kiinnityksellä tai ilman.

VÄRI: WINE ROSETUOTTEEN KOHOKOHDAT

1 Highlight New Evolva EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Uusi EVOLVA – parempi kuin koskaan

Vuosia kestänyt tutkimustyö ja testaus ovat auttaneet meitä tekemään EVOLVA-sarjasta suositun vanhempien keskuudessa yli 10 vuoden ajan. Uudessa EVOLVA 1-2-3 SL SICT -mallissa on Soft-Latch ISOFIX -asennusjärjestelmä, joka kiinnittää istuimen suoraan autoon äärimmäisen turvallisesti. Se sisältää myös sivutörmäysteknologiaamme (SICT), joka minimoi lapseen kohdistuvan törmäysvoiman sivutörmäyksessä. Uuden mallinen päällinen on ylellisen näköinen, ja niskatuen pehmeät materiaalit ja rintapehmusteet takaavat erittäin mukavat oltavat lapsellesi. Yhdessä tämä kaikki tuovat mukavuutta ja turvallisuutta liikenteeseen moneksi vuodeksi.

2 Highlight 2 in 1 solution EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Sopii 9–36 kg painaville lapsille

EVOLVA 1-2-3 SL SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9–36 kg painaville lapsille. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti) auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen.

3 Highlight usability EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Joustava käyttää useimmissa autoissa

Vuosien saatossa eteen tulee todennäköisesti tilanteita, jolloin turvaistuin täytyy siirtää toiseen autoon. Se onnistuu helposti EVOLVA 1-2-3 SL SICT -istuimen kanssa, sillä se on kevyt ja turvallinen asentaa useimpiin autoihin joko ISOFIX- ja kolmipisteturvavyöllä tai pelkästään kolmipisteturvavyöllä. Kummatkin kiinnitystavat yhdessä sivutörmäyssuojateknologiamme (patentti haussa) kanssa tarjoavat joustavuutta ja varmuutta, jota vanhempana tarvitset liikenteessä.


TUOTEOMINAISUUDET

SICT EVOLVA 1-2-3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia (SICT)
Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Feature02 Click Safe EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

CLICK & SAFE® -valjaat äänimerkillä
Tiedämme, että lasta valjaisiin kiinnitettäessä voi olla vaikeaa löytää oikea tasapaino liian tiukan ja liian löysän välillä, joten olemme kehittäneet CLICK & SAFE® -järjestelmän, joka auttaa vanhempia tietämään, milloin lapsi on kiinnitetty oikein. Kun vedät valjaiden säätöhihnasta, kuulet naksauksen silloin kun lapsesi vajaat on kiristetty oikein.

Feature03 Highback Booster EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja
Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Feature04 Performance Chest PadsEVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Tehokkaat rintapehmusteet
Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Feature05 Recline Position EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Joka ikään sopiva kallistusasento
Kallistusasento antaa lapsellesi mukavan nukkuma-asennon. Voit säätää istuinta helposti ennen kuin kiinnität sen autoosi.

Feature06 Adj Headrest 2 3 EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Helposti säädettävä pääntuki
Helposti säädettävä pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, silloin kun heidät kiinnitetään turvaistuimeen kolmipisteturvavyöllä. Pääntuen voi helposti säätää yhdellä kädellä oikeaan kohtaan, aivan lapsen olkapäiden yläpuolelle – silloinkin, kun lapsi istuu istuimessa.

Feature07 5 point harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Viisipistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Feature08 Adj headrest harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität istuimen autoosi, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Feature09 Quick remove cover EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Nopeasti irrotettava päällinen
Matkan aikana paikat sottaantuvat. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

OMINAISUUDET

ASENNUS

  • Asennus kasvot menosuuntaan 9 kg - 36 kg

PAINO JA MITTASUHTEET

K x L x S

61 - 86 x 51 x 48 cm

Paino

8.6 kg

LAATUSTANDARDIT

  • Made in Britain