UUSI

DUALFIX i-SIZE

Tee jokaisesta päivästä erityinen
DUALFIX i-SIZE on kaikkein joustavin vaihtoehto lapsellesi – syntymästä 4-vuotiaaksi (105 cm) saakka. Turvaistuin kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille. Sitä voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä. Kun tämä kätevyys yhdistetään tyylikkääseen ja nykyaikaiseen malliin ja asiantuntemukseemme lasten liikenneturvallisuudesta – saat mielenrauhan jokaiselle matkallesi.

VÄRI BLUE MARBLE

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

i-Size (ECE R129)

40 cm - 105 cm

Vastasyntynyt - 18 kg

Vastasyntynyt - 4 vuotta

LAATUSTANDARDIT


  • Made in Germany

TUOTTEEN KOHOKOHDAT

4 vuotta, 200 viikkoa, 1500 päivää, 1 turvaistuin – mukava koko tuon ajan

Lapsesi kasvaa elämänsä neljänä ensimmäisenä vuotena noin 52 cm. Tämä merkitsee sitä, että hän on kasvanut ulos 8 vaatekoosta siihen mennessä, kun hän täyttää neljä vuotta. DUALFIX i-SIZE mahdollistaa mukavuuden koko tälle ajalle. Turvaistuimessa on 12 kallistusasentoa sekä kasvot että selkä menosuuntaan, alkaen vastasyntyneen ergonomisesta selinmakuuasennosta taaperon suurempaan jalkatilaan. Tämä merkitsee suurta mukavuutta lapsesi elämän ensimmäisenä 1500 päivänä.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 1 1180x830px 72dpi

Ole luottavaisin mielin turvallisuuden suhteen – joka päivä

Lapsesi turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi emme tingi turvallisuudesta. Sisäiset standardimme ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). DUALFIX i-SIZE -turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään, tai patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmämme. Tämä suojaa lastasi onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Siihen voit luottaa.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 2 1180x830px 72dpi

Saksassa valmistettua laatua

Uskomme, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän vuoksi DUALFIX i-SIZE -turvaistuin on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ja se on hyväksytty vasta lukuisten omassa nykyaikaisessa törmäystestilaitoksessamme suoritettujen törmäystestien jälkeen. Näin takaamme parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme. Tämä ei koske ainoastaan turvaistuimen osia, vaan myös päällisiä ja tekstiilejä, jotka on kaikki valmistettu Euroopassa. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että lapset ovat aina turvassa tien päällä.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 3 1180x830px 72dpi

ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT


i Size Logo

i-Size

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

DUALFIX i-SIZE – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

i-Size-autonistuimemme sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat.

NEW ISOFIX GROUP 0 1 Vehicle List 20x20 NEW AW

ISOFIX ja tukijalka

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

DUALFIX i-SIZE – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

Tarkista ajoneuvoluettelomme tuotesivulta onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

MATKAN SUUNTA


Asennus selkä menosuuntaan

40 cm - 105 cm

Asennus kasvot menosuuntaan

76 cm - 105 cm


TUOTEOMINAISUUDET

Kääntyy 360 astetta
FEATURE DUALFIX i SIZE 01 360 degree rotation 1180x830px 72dpi

Koska turvaistuin kääntyy 360 astetta, se on helppo kääntää selkä menosuuntaan -asennosta kasvot menosuuntaan -asentoon ja päinvastoin tarvitsematta asentaa turvaistuinta uudelleen. Lisäksi voit kääntää turvaistuimen pysäköidyn auton avointa ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen ja valjaat kiinnittää. Käännä sitten turvaistuinta takaisin haluamaasi matkustussuuntaan, kunnes se naksahtaa paikalleen – ja voit lähteä matkaan.

Säädettävä rebound bar
FEATURE DUALFIX i SIZE 03 Adjustable rebound bar 1180x830px 72dpi

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Ylivertainen suoja sivutörmäyksiä vastaan
FEATURE DUALFIX i SIZE 04 SICT Inside 1180x830px 72dpi

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Britax Römerin Pivot Link-järjestelmä
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link-järjestelmämme kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
FEATURE Extended RWF DUALFIX 1180x830px 72dpi

Selkä menosuuntaan -tyyliset istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan asetetuissa istuimissa mahdollisimman pitkään.

Korkeat suojaavat sivutuet
FEATURE DUALFIX i SIZE 06 Protective Side Wings 1180x830px 72dpi

Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman ja joka vähentää näin lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

V-muotoinen niskatuki
FEATURE DUALFIX i SIZE 07 V shaped headrest 1180x830px 72dpi

Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.

Pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet
FEATURE DUALFIX i SIZE 08 Neoprene Chest Pads 1180x830px 72dpi

Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu

PAINO JA MITTASUHTEET


K x L x S
48 x 44 x 74 cm

Paino
15 kg

Hyväksyntä


i-Size (ECE R129)

SOPIIKO
SE AUTOOSI?

FIT FINDER®

SOPIIKO SE AUTOOSI?
Kaikki istuimet eivät mahdu kaikkiin autoihin. Varmistaaksesi, että valitset oikean istuimen, valitse autosi nähdäksesi, sopiiko DUALFIX i-SIZE siihen.

Palvelukeskus