BABY-SAFE i-SIZE

i-Size – turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesi
BABY-SAFE i-SIZE on ensimmäinen turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Istuin on turvallinen ja mukava vastasyntyneille ja lapsille aina 15 kuukauden ikään saakka. Se suojaa lastasi ja säätyy hänen kehityksensä ja kasvunsa mukaan aina 83 cm pituuteen asti.

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

i-Size (ECE R129)

40 cm - 83 cm

Vastasyntynyt - 13 kg

Vastasyntynyt - 15 kuukaudet

LAATUSTANDARDIT


  • Made in Germany

PALKINNOT


TUOTTEEN KOHOKOHDAT

TILAA KASVULLE – SOVELTUU SYNTYMÄSTÄ 15 KUUKAUDEN IKÄÄN ASTI

BABY-SAFE i-SIZE on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm pituuteen asti. Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Sisätyyny voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.

Highlight Flexible Space BABY SAFE i SIZE 1140x500px 72dpi

PATENTOITU LIE-FLAT-TEKNOLOGIA LISÄÄ TURVALLISUUTTA JA MUKAVUUTTA

Ymmärrämme, että on vaikeaa päättää mikä olisi autossa matkustettaessa paras makuuasento pienelle vastasyntyneelle. Koska pikkuvauvan lihakset eivät ole vielä kehittyneet, enemmän makaava asento on parempi, kun taas enemmän pysty asento on turvallisempi törmäystilanteessa. BABY-SAFE i-SIZE-turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa helpon ratkaisun: kun pääntuen korkeutta säädetään, myös makuuasento säätyy. Saat vauvasi vieläkin parempaan makuuasentoon, kun turvakaukaloa käytetään säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan kanssa tietyissä autoissa.

Highlight Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

MIELEN RAUHAA VAUVASI ENSIMMÄISILLE MATKOILLE

Lapset ja etenkin vastasyntyneet ovat kaikkein haavoittuvimpia matkustajia liikenteessä, ja heidät täytyy suojata jokaiselta mahdolliselta törmäykseltä. Tästä syystä keskitymme täysin lasten turvaistuinten kehittämiseen, testaamiseen, parantamiseen ja valmistamiseen ylläpitäen korkeimpia standardeja ja ylittäen tiukat testit, jotka uudessa lapsiturvallisuusmääräyksessä (ECE R129) on asetettu. Kun siis ostat BABY-SAFE i-SIZE-turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin.

Hightlight  Best in class BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT


on base no rebound bar vehicle list 20x20 new aw

Turvakaukalo alustalla

Kun vauvasi on syvässä unessa ja hänet täytyy ottaa autosta pois tai laittaa autoon herättämättä häntä, osaat todella arvostaa turvakaukaloalustojamme. Kun alusta on kiinnitetty autoon, voit helposti kiinnittää tai poistaa turvakaukalon yhdellä yksinkertaisella napsautuksella vaivatta ja herättämättä vauvaasi.

i-Size-autonistuimemme sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat.

i-Size-autonistuimemme sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat.

belted 20x20 new aw

Turvavöissä

Britax antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, joten voit kiinnittää turvaistuimen myös käyttäen auton omaa kiinteää kolmipisteturvavyötä. Tämä vaihtoehto on käytännöllinen, jos turvaistuinta on kuljetettava eri autoissa, joissa kaikissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnitystä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

Tarkista ajoneuvon omistajan opaskirjasta sopivat istuinpaikat autossasi ja pyydä paikallista jälleenmyyjää tekemään koeasennus autoosi (pyydä Britaxin kouluttamaa henkilöä), ennen kuin ostat turvaistuimen.

MATKAN SUUNTA


Asennus selkä menosuuntaan

40 cm - 83 cm


Travel System-järjestelmä

EUME1094EU Travel System Base 1500x500px

Rattaissa


Kun olet kiireisenä päivän vauvasi kanssa liikkeellä autolla, asioiden hoitaminen on sujuvampaa, kun käytät turvakaukaloa rattaissa. Voit yksinkertaisesti nostaa vauvasi pois autosta turvakaukalossa ja kiinnittää turvakaukalon rattaisiin – ja taas olet valmis matkaan.

Kaikki Britax Römer-turvakaukalot voidaan kiinnittää kaikkiin Britax-rattaisiin CLICK & GO®-adaptereillamme, ja ne ovat lisäksi yhteensopivia myös muiden rattaita valmistavien johtavien merkkien kanssa.

Alustassa


Kun vauvasi on syvässä unessa ja hänet täytyy ottaa autosta pois tai laittaa autoon herättämättä häntä, osaat todella arvostaa turvakaukaloalustojamme. Kun alusta on kiinnitetty autoon, voit helposti kiinnittää tai poistaa turvakaukalon yhdellä yksinkertaisella napsautuksella vaivatta ja herättämättä vauvaasi.

TUOTEOMINAISUUDET

Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny
Features Newborn Insert BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

Ensiluokkainen sivutörmäyssuojateknologia (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Parannettu SICT-teknologiamme tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteessa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Lie-flat-teknologia
Features Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Aurinkosuoja
Features Sun Canopy BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Aurinkosuoja suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

Viisipistevaljaat
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti irrotettavat CLICK & GO®-adapterit
Features Easy release BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Säädettävä kantokahva
Adjustable Handle BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu

PAINO JA MITTASUHTEET


K x L x S
58 x 44 x 67 cm

Paino
4.8 kg

Hyväksyntä


i-Size (ECE R129)

SOPIIKO
SE AUTOOSI?

FIT FINDER®

SOPIIKO SE AUTOOSI?
Kaikki istuimet eivät mahdu kaikkiin autoihin. Varmistaaksesi, että valitset oikean istuimen, valitse autosi nähdäksesi, sopiiko BABY-SAFE i-SIZE siihen.