BABY-SAFE i-SIZE BASE

i-Size (ECE R129) 40 cm - 83 cm | ≈ Vastasyntynyt - 15 kuukaudet | ≈ Vastasyntynyt - 13 kg
  • 40 cm - 83 cm

Turvallinen ja helppo asentaa joka kerta
BABY-SAFE i-SIZE BASE -alustan avulla turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa autosta yksikertaisella napsautuksella. Turvakaukalossa on kätevät osoittimet, jotka näyttävät, kun se on asennettu oikein alustaansa.TUOTTEEN KOHOKOHDAT

Highlight Easy Installation BABY SAFE i SIZE BASE 1180x830px 72dpi

Turvallinen ja helppo asentaa joka kerta

Koska turvakaukaloa joutuu siirtämään autoon ja autosta pois usein, etenkin ensimmäisten kuukausien aikana, olemme helpottaneet kiinnittämistä ja irrottamista BABY-SAFE i-SIZE BASE -alustan avulla. Alusta pysyy autossa ISOFIX-kiinnityskohtiin kiinnitettynä, ja turvakaukalo yksinkertaisesti kiinnitetään ja irrotetaan alustasta aina tarvittaessa. BABY-SAFE i-SIZE -turvakaukalossa olevat osoittimet näyttävät, kun turvakaukalo on kunnolla kiinni alustassa tuoden mielenrauhaa jokaiselle matkalle.


TUOTEOMINAISUUDET

Features Height adjustable leg BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Korkeussäädettävä tukijalka
Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Features Carry handles BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Kantokahvat
Alustan kantaminen ja liikuttaminen on helppoa sen sivuilla ja pohjassa olevien integroitujen kantokahvojen ansiosta.

Features Easy storage BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Helppo varastoida
Tiedämme, että pienten lasten vanhempien täytyy varastoida paljon lastentarvikkeita, joten suunnittelimme turvakaukalon alustan niin, että se on helppo varastoida. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

Features ISOFIX ratchet system BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

ISOFIX-räikkäjärjestelmä
ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

OMINAISUUDET

ASENNUS

  • Asennus selkä menosuuntaan 40 cm - 83 cm

PAINO JA MITTASUHTEET

K x L x S

45 - 72 x 44 x 64 cm

H x W x D (folded)

23 x 44 x 66 cm

Paino

8.7 kg

H x W x D (extended)

72 x 44 x 64 cm