ADVANSAFIX III SICT

Erinomaista turvallisuutta ja mukavuutta kasvaville lapsille
ADVANSAFIX III SICT on uusi istuin kasvaville lapsille 9 kg:sta 36 kg:aan. Viisipistevaljaat pitävät alle 18 kg painavan lapsen turvallisesti turvaistuimessa. SecureGuard-teknologia tarjoaa ylimääräisen neljännen kiinnityspisteen auton kolmipisteturvavyöllä kiinnitetyille isommille lapsille pitäen lannevyön oikealla kohdalla. Istuimessa on myös sivutörmäyksiltä suojaava irrotettava SICT-turvatyynytekniikka. Ainutlaatuista on myös useat kallistusasennot kaikenikäisille lapsille 36 kg:aan asti. Edistyksellistä turvallisuutta ja mukavuutta kasvavalle lapsellesi.

VÄRI COSMOS BLACK

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

RYHMÄ 1/2/3

9 kg - 36 kg

9 kuukaudet - 12 vuotta

LAATUSTANDARDIT


  • Engineered in Germany

PALKINNOT


TUOTTEEN KOHOKOHDAT

EDISTYNYTTÄ TURVALLISUUTTA KAIKEN IKÄISILLE

ADVANSAFIX III SICT on suunniteltu pitämään lapsesi turvassa 9 kuukauden iästä aina 12. ikävuoteen asti ja siinä yhdistyy joukko edistyneitä turvallisuustekniikoita, jotka ylittävät lain vaatimukset ja tarjoajat entistä paremman mielenrauhan. ISOFIX Pivot Linkin kanssa minimoi eteenpäin suuntautuvan liikkeen törmäystilanteessa vähentäen kaikenikäisten lasten pää- ja niskavammojen riskiä. Sivutörmäyssuojamme (SICT) puolestaan tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäystilanteessa. Kun lapsi kasvaa ja siirrytään viisipistevaljaiden käytöstä lapsen kiinnittämiseen auton kolmepisteturvavyöllä, SecureGuard-tekniikka auttaa pitämään aikuisille tarkoitetun sylivyön optimaalisessa asennossa.

01 Highlight advanced safety ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SOPII 9–36 KG PAINAVILLE LAPSILLE

ADVANSAFIX III SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9–36 kg painaville lapsille. Tämä tekee siitä ainoan turvaistuimen, jonka tarvitset turvakaukalon jälkeen. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti) auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen SecureGuard-tekniikan tarjoaman lisäsuojan kanssa.

02 Highlight from 9to36kg ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

MUKAVUUTTA KAIKEN IKÄISILLE

Olettepa ostoksilla tai loma-ajelulla, lapsen mukavuus on rennon automatkustuksen edellytys. Kun lapset kasvavat, heidän tarpeensa muuttuvat. Olivatpa he kuinka vanhoja hyvänsä, 9 kuukautta tai 12 vuotta, ADVANSAFIX III SICT sopeutuu lapsesi erityistarpeisiin. Se on hyväksytty käytettäväksi makuuasennossa kaiken ikäisten lasten kanssa. Ilmavasti pehmustettujen sivutukien ja säädettävien makuuasentojen ansiosta, voit olla varma, että lapsesi matkustaa mukavasti, minne menettekin.

03 Highlight comfort for all ages ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

ASENNUS

ASENNUSVAIHTOEHDOT


top tether 20x20 new aw

ISOFIX ja Top Tether (Ryhmä 1)

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

ADVANSAFIX III SICT – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan Top Tether-kiinnityksellä, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

Tarkista ajoneuvon omistajan opaskirjasta ISOFIX- ja Top Tether-kiinnityspisteiden sijainti autossasi ja pyydä paikallista jälleenmyyjää tekemään koeasennus autoosi (pyydä Britaxin kouluttamaa henkilöä), ennen kuin ostat turvaistuimen.

isofix vehicle list 20x20 new aw

ISOFIX-yhteensopiva (Ryhmä 2/3)

Turvaistuimen kiinnittäminen 100 % turvallisesti voi olla vaikeaa, koska autot ovat erilaisia. Tästä syystä Britax osallistui standardisoidun ja lähes joka autosta löytyvän ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän kehittämiseen. ISOFIX-järjestelmää käytettäessä turvaistuin on autossa kiinni turvallisesti ja varmasti. Tämä vähentää virheitä joka kerta kun sinun, isovanhempiesi tai ystäväsi on kiinnitettävä turvaistuin sinun autoosi tai johonkin toiseen autoon.

ADVANSAFIX III SICT – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan Top Tether-kiinnityksellä, kun lapsi kiinnitetään istuimeen auton kolmipisteturvavyöllä.

Tarkista ajoneuvoluettelomme tuotesivulta onko turvaistuin yhteensopiva autosi kanssa.

MATKAN SUUNTA


Asennus kasvot menosuuntaan

9 kg - 36 kg


TUOTEOMINAISUUDET

Korkeaselkäisen turvavyöistuimen antama suoja
Feature01 Highback Booster Protection ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Korkeaselkäiset turvavyöistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Viisipistevaljaat
Feature02 5 Point Harness ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

SecureGuard
Feature03 SecureGuard ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SecureGuard auttaa suojaamaan vanhempien lasten herkkää vatsan aluetta ja lisää vielä yhden - neljännen - kosketuspisteen aikuisen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää sylivyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %* nokkatörmäyksissä. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.
(* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa)

Edistynyt sivutörmäyssuoja (SICT)
Feature04 SICT ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Useita kaltevuusasentoja
Feature05 Multi recline positions ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

On ehdottoman tärkeää, että lapsellasi on matkan aikana mukava olla. Tästä syystä ADVANSAFIX III SICT-mallissa on 3 kaltevuusasentoa, joita on helppoa käyttää – näin lapsesi voi matkustaa iloisena koko matkan.

V-Tether – entistä parempi vakaus kaksinkertaisella kiinnityksellä
Feature06 Top Tether ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Kahden kiinnityskohdan ansiosta V-Tether-kiinnityshihnat tarjoavat lapselle entistä paremman vakauden ja turvallisuuden tavanomaisilla yläkiinnityshihnoilla varustettuihin istuimiin verrattuna. V-Tether estää istuinta kiertymästä ja vähentää eteenpäin suuntautuvaa liikettä törmäystilanteessa. Lisäksi sen ainutlaatuinen ommelkuvio on suunniteltu repeytymään asteittain ja kontrolloidusti vaimentaen nokkatörmäyksen voimaa.

Britax Römerin Pivot Link-järjestelmä
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link-järjestelmämme kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Tehokkaat rintapehmusteet
Feature08 Performance Chest Pads ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu

Hyväksyntä


RYHMÄ 1/2/3

Valikoima

ADVANSAFIX III SICT ADVANSAFIX II SICT CosmosBlack 02 IsofixTopTether RO 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 SL SICT EVOLVA 1 2 3 SL SICT WineRose 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 plus EVOLVA 1 2 3 PLUS FlameRed 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 EVOLVA 1 2 3 CosmosBlack 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
ISOFIX- asennus tick tick
SecureGuard tick
Sivutörmäyssuoja (SICT) tick tick
Kallistuskulmat 3
(IHelppo säätö)
2 2 2

Lisävarusteet

Sisältö


  • Käyttöohjeet
  • Tyyppiluettelo
  • ISOFIX-ohjauskiinnikkeet
  • Joustava SICT
  • SecureGuard
SOPIIKO
SE AUTOOSI?

FIT FINDER®

SOPIIKO SE AUTOOSI?
Kaikki istuimet eivät mahdu kaikkiin autoihin. Varmistaaksesi, että valitset oikean istuimen, valitse autosi nähdäksesi, sopiiko ADVANSAFIX III SICT siihen.