TARINAMME

page lifestyle flyingbaby

USKOMME PERHE-ELÄMÄÄN ILMAN RAJOITUKSIA

Tämä tarkoittaa turvallisuusnormien ajamista
Varmistamme, että lapset ovat liikenteessä paremmin suojattuja kuin koskaan ennen

Ylitämme älykkään suunnittelun rajoja
Teemme matkustamisesta entistä helpompaa

Emme koskaan sanele sitä, mitä polkua vanhempien pitäisi kulkea
Näin he voivat iloita matkasta

OLLA VAPAITA.


Meidän perheemme

YHDESSÄ ON PAREMPI

Britax ja Römer ovat olleet samaa perhettä vuodesta 1978, ja vuonna 2011 perheeseen tuli BOB. Nyt vahvistamme noita siteitä entisestään. Yhden tuotemerkin alla voimme auttaa vanhempia vieläkin paremmin elämään täyttä elämää. Voimanamme on jo äidinmaidosta imemämme innovaatio sekä hellittämätön halu panna aina parastamme.

page-lifestyle-liftingcar
page-lifestyle-carseatboy

TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄT

Römerin saksalainen huippuosaaminen ja ainutlaatuisen pitkä kokemus autoteollisuuden kanssa työskentelystä ovat aina tukeneet yhtiön asemaa lapsimatkustajien turvallisuusnormien kehittäjänä. Ammennamme yhteisestä historiasta, kun luomme yhteistä unelmaa – haluamme luoda entistä turvallisemman tulevaisuuden.

SPORTTINEN PIKKUVELI

Tiedämme, että joillekin vanhemmille vapaus on mahdollisuus pistäytyä kaupungilla, kun taas joku toinen haluaa talla omat polkunsa. Siksi olemme niin innoissamme uusimmasta tulokkaastamme – Britax BOB:ista.

Britax BOB on aktiivista yhdessäoloa. Mitä se sitten tarkoittaakin: huviretkiä, 5 km:n juoksulenkkejä tai mutaisia metsäpolkuja. Haluat sitten työntää kolmea pyörää tai polkea kahdella. Suunniteltu nopeaan menoon. Suunniteltu kestämään koviakin iskuja. Britax BOB:in tuoma vapaus on sitä, mitä haluat siitä tehdä.

page lifestyle bobbridge

Valmistettu hellyydellä – koska lapsemme ansaitsevat sen.

Our Story content image 1coloumn 2

Taattua puhtautta – alusta loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän vähimmäisvaatimuksemme ovat paljon tiukemmat kuin tuotteiden puhtaudelle asetetut lainsäädännölliset suositukset. Se tarkoittaa sitä, että me testaamme tuotteet useita kertoja , itsenäisessä testilaitoksessa valmistusprosessin aikana. Se tarkoittaa sitä, että kaikki verhoilu materiaalit ovatvalmistettu lapsemme hellävaraista ihoa ajatellen. Huolella tehtyjä.


Ekat kerrat

Ensimmäiset hymyt. Ensimmäiset askeleet. Ensimmäinen kokonaan nukuttu yö. Me tiedämme, että ensimmäinen kerta on aina ainutlaatuinen. Täällä Britaxissa mekin ylitämme entisiä rajoja, jotta voisit viettää perhe-elämääsi omilla ehdoillasi.

Our Story Firsts 1coloumn

Esimerkkinä ECE R44
Aivan ensimmäinen eurooppalainen lainsäädäntö turvaistuinstandardeiksi. Autoimme luomaan sen vuonna 1981. Olimme myös ensimmäinen yhtiö, joka julkisti R44-standardin mukaan hyväksytyt turvajärjestelmät kaikkialla Euroopassa.

ISOFIX on myös ensimmäinen kerta, josta olemme ylpeitä
Volkswagenin kanssa yhteistyössä vuonna 1997 keksimämme ratkaisu, joka tarjoaa vanhemmille turvallisemman ja helpomman tavan asentaa turvaistuimet. Se asettaa vieläkin turvastandardeja kaikkialla Euroopassa.

Myös BOB Revolution PRO on Britaxin innovaatio.
Ensimmäiset lastenrattaat, jotka on hyväksytty Euroopassa juoksua ja luistelua varten, ja jotka hyödyntävät kääntyvää etupyörää. Vanhemmat voivat siis kulkea missä tahansa maastossa omaan tahtiinsa.

Entä sitten KIDFIX XP:n SICT?
Ensimmäinen ryhmän 2/3 turvaistuin, joka on saanut arvosanan ”erittäin hyvä” ja Stiftung Warentest:in turvallisuusarvioinnissa lokakuussa 2013.*

*ISOFIX-järjestelmää käytettäessä Stiftung Warentest ja ADAC Motorwelt, 10/2013.


Tekniikan huippuosaamista

Our Story Setting Standards

STANDARDIEN ASETTAMISTA

Meillä on ollut tärkeä rooli turvastandardien kehittämisessä aina 1960-luvulta asti.

Autoimme luomaan maailman ensimmäisen turvavyöstandardin vuonna 1960. Avustimme myös Euroopan ensimmäisen turvaistuinstandardin eli ECE R44:n luonnissa vuonna 1981. Lisäksi vaikutimme sen päivitykseen aina nykyiseen ECE R44 04-standardiin asti. Autoimme myös uusimman lasten autoturvallisuusstandardin luonnissa – uuden i-Size-standardin.

URAAUURTAVAA TEKNOLOGIAA

Suunnittelijamme ratkovat jatkuvasti lasten liikkuvuuteen sisältyviä ongelmia ja kehittävät innovaatioita, jotka muokkaavat tuotantoalaamme jatkuvasti.

1960- ja 1970-lukujen turvavyö- ja dynamiikkatestit auttoivat nykypäivän autojen turvajärjestelmien luonnissa. Olemme myös kehittäneet useita patentteja ja mullistavia keksintöjä. Keksimme esimerkiksi ISOFIX-järjestelmän vuonna 1997 yhteistyössä Volkswagenin kanssa. Ja ainutlaatuisen pyörimisen estävän Pivot Link -järjestelmän vuonna 1999. Sekä maailman ensimmäisen juoksijan rattaisiin sopivan kääntyvän etupyörän vuonna 2005. Lisäksi vuonna 2011 kehitimme ISOFIX+:n, jonka vakautta lisäävä V-Tether-yläkiinnitys tekee ISOFIX:istä entistäkin turvallisemman.

page-trailblazing
page history BabySafe

URAAUURTAVIA TUOTTEITA

Me asetamme ja korotamme standardeja. Me suunnittelemme markkinoiden pitkälle kehittyneimpiä laitteita. Hyödynnämme myös asiantuntijuuttamme luodaksemme koko ajan kehittyviä tuotteita, joiden ansiosta perhe-elämä on entistä helpompaa. Euroopan ensimmäisestä turvakaukalosta, joka on suunniteltu kuljettamaan arvokkainta lastiasi sekä turvallisesti että joustavasti. Ja yhdestä maailman kehittyneimmistä vanhempia lapsia suojaavista korkeaselkäisistä korokeistuimista. Ainoisiin juoksurattaisiin, joilla on kunnia kantaa tunnetun Ironman-kestävyyskisan nimeä.