UUSI

BRITAX GO BIG

BIG-rattaat tuovat seikkailuihin enemmän vapautta ja mukavuutta
Joskus vanhempien täytyy mennä virran mukana. BRITAX GO BIG -rattaiden kanssa voit mennä minne vain; kiertelemään kaupungille tai seikkailemaan maaseudulle. Palkitun GO-sarjan ensiluokkaisen toimivuuden ja kätevyyden lisäksi sen uudet ja monipuoliset tuoteominaisuudet tuovat lisää mukavuutta.

VÄRI STEEL GREY

Sopivuus


Vauva TAAPERO Lapsi

Vastasyntynyt - 17 kg | 3 vuotta

LAATUSTANDARDIT


  • Designed in Sweden

PALKINNOT


  • Montagu

TUOTTEEN KOHOKOHDAT

Uudet tuoteominaisuudet, mutta sama toimivuus

Tässä uusimmassa GO-tuoteperheen lisäyksessä on kaikki BRITAX GO-mallin yksityiskohdat, se on helppo taittaa kasaan, siinä on kasvot tai selkä menosuuntaan osoittava istuinosa sekä korkeammalla sijaitseva vaunukoppa, jolloin vauva on lähempänä sinua. Sen uusimpia tuoteominaisuuksia ovat suuremmat etupyörät ja makuuasentoon käännettävä istuinosa vastasyntyneille. Olipa pienokaisesi mieluisin matkustustapa mikä vain, se onnistuu mukavasti.

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Käyttö tiellä ja maastossa

BRITAX GO BIG-rattaiden kanssa voit viedä pienokaisesi seikkailemaan kaikenlaiseen maastoon milloin vain, mukavasti ja helposti. Sen suuremmat etupyörät toimivat loistavasi niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Erinomaisen keskitetyn jousituksen ansiosta matkanteko on pehmeää jopa epätasaisessa maastossa.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Useita monipuoliseen elämään sopivia vaihtoehtoja

Voit muokata BRITAX GO BIG-rattaasi entistä mukavammiksi vastasyntyneelle lapsellesi. Travel System-järjestelmämme monipuoliset vaihtoehdot sisältävät selkä tai kasvot menosuuntaan osoittavan istuinosan, jonka saa makuuasentoon, sekä kevyen ja kätevän pehmeän kantokassin, joka on suunniteltu helposti kiinnitettäväksi. Vaunukoppa voidaan asettaa korkeammalle, jolloin vastasyntynyt pienokaisesi on lähempänä sinua. Lisäksi siihen voidaan kiinnittää minkä tahansa Britax Römer-turvakaukalo. Voit valita lapsellesi ja matkaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Travel System-järjestelmä

EUME1499EU Travel System BRITAX GO BIG 2400x500px

Useita monipuoliseen elämään sopivia vaihtoehtoja


GO-valikoima sisältää erilaisia matkustusjärjestelmiä, kuten istuinyksikön, jota voidaan käyttää selkä tai kasvot menosuuntaan päin, ja vaunukopan, joka on korkammalla – jotta voisit olla vastasyntyneesi lähellä ja samalla nostaa häntä ulos ja sisään ergonomisesti. Lisäksi voit liittää minkä tahansa Britax Römer –turvakaukalon sekä muiden valimistajien turvakaukaloita. Joten oli elämäntyylisi millainen tahansa, voit matkustaa lapsesi kanssa juuri haluamallasi tavalla.

Varustettu irrotettavalla, kaikkien Britax Römer turvakaukaloiden kanssa yhteensopivalla CLICK & GO®‑adapterilla.

Vaunukoppa, pehmeä kantokassi ja turvakaukalo saatavilla erikseen lisävarusteina.

TUOTEOMINAISUUDET

Suuret GO-etupyörät menevät minne tahansa
02 Features zoom front wheels 1180x830px

23 cm etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. Tämä helpottaa käsiteltävyyttä kaikissa maasto-olosuhteissa. Voit helposti vaihtaa pyörien tilaa herättämättä tai häiritsemättä lastasi liikuitpa sitten kaupungissa, puistossa tai maaseudulla.

Muokattavaa mukavuutta
02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan ja jalkatuen avulla. Istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii vanhemmalle lapselle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.

Entistä kätevämpi ja suurempi säilytystila
04 Features lifestyle basket 1180x830px

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa suurikokoiseen 10 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin. Helppokäyttöisessä korissa on ylimääräiset paneelit, jotka suojaavat sen sisältöä. Korin ympärillä on myös heijastavat 3M SCOTCHLITE™-turvanauhat, joten se näkyy helpommin hämärässä.

Ei enää puhjenneita renkaita
01 Large rear cut wheels 1180x830px

Et varmasti kaipaa puhjennutta rengasta, kun olet lapsesi kanssa kävelyllä. Pyörät ovat puhkeamattomat ja takarenkaat on valmistettu kestävästä kumista, jossa on vaahtomuovinen sisäosa. Tämä pehmentää liikkumista epätasaisessa maastossa.

Ensiluokkainen jousitus
02 Features suspension 1180x830px

Keskitetty jousitus mukautuu lapsen painon mukaan ja tasapainottaa rattaita maastossa, olipa se sitten mukulakivikatu tai soratie, niin että lapsesi voi nauttia kyydistä.

Käännettävä istuinosa
06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Joskus lapsesi haluaa matkustaa kasvot menosuuntaan ja nähdä edessään aukeavan maailman, ja toisinaan hän haluaa nähdä sinut ja matkustaa selkä menosuuntaan. Kummassa tahansa asennossa lapsi haluaakin matkustaa, tilava istuinosa voidaan kääntää ympäri yhdellä liikkeellä - näin lapsesi on aina tyytyväinen.

Säädettävät turvavaljaat
03 Features lifestyle Harness 1180x830px

5 pisteen valjaat voidaan säätää kolmeen eri korkeusasentoon lapsen kasvun mukaan aina syntymästä 17 kiloon asti. Näin lapsi pysyy aina turvallisesti istuinosassa. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.

Ainutlaatuinen kasausmekanismi
08 Features Compact Folding 1180x830px

Patentoidun kasausmekanismimme ansiosta rattaat voidaan taittaa kasaan nopeasti ja helposti istuinosan ollessa kiinni riippumatta siitä, osoittaako se eteen vai taaksepäin. Se taittuu helposti pieneen tilaan ja ehkäisee kangasosien kosketusta likaiseen maahan.

OMINAISUUDET

Montagu Montagu Montagu

PAINO JA MITTASUHTEET


Koko lastenrattaiden paino
14 kg

Alustan ja pyörien paino
10 kg

Lastenrattaiden mitat auki taitettuna
111 x 61.5 x 97.5 cm

Istuimen pinta-ala
23 x 32 cm

Selkänojan pituus
51 cm

Jalkatuen pituus
24 cm

Aisan korkeus
55 - 111 cm

Lastenrattaiden mitat kokoon taitettuna
52 x 61.5 x 80.5 cm

Takapyörien
28 cm

Kääntyvien etupyörien
23 cm

Enimmäiskantavuus
27 kg

Suuri matkustajan paino
17 kg

Tavarakorin enimmäispaino
10 kg

Valikoima

BRITAX GO NEXT BRITAX GO NEXT WhiteChassis 02 NavyMelange Bundle 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BIG BRITAX GO BIG SteelGrey 02 BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BRITAX GO WhiteChassis 02 MineralPurple BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
Lie-flat (vaakataso) istuinosa tick
Voidaan käyttää pehmeän kantokopan kanssa tick
Sisältää vaunukopan tick
Integroitu fold-out aurinkolippa Istuinosassa ja vaunukopassa Istuinosassa
Ainoastaan BRITAX GO Vaunukoppa NEXT
Melange kankaat ja räätälöinti Kyllä Vain erikois erä
Off-road pyörät hankittava erikseen Integroitu hankittava erikseen
Enimmäispainokapasiteetti 22 kg 27 kg 22 kg

Palvelukeskus