LEHDISTÖTIEDOTTEET

BRITAX GO BIG -LASTENVAUNUT VALITTIIN TESTIVOITTAJAKSI

helmikuu 2017

Britaxin uusin tulokas, BRITAX GO BIG -lastenvaunumalli valittiin testivoittajaksi arvostetussa Stiftung Warentestin* lastenvaunutestissä Saksassa. Perusteluina voitolle olivat muun muassa lapsiystävällinen suunnittelu ja helppokäyttöisyys. Testissä oli mukana 11 muuta lastenvaunumerkkiä, kuten esimerkiksi Bugaboo ja Joolz. BRITAX GO BIG erottui joukosta monessa kategoriassa, ja esimerkiksi kemikaalikuormituksen osalta se sai korkeimman arvosanan.

BRITAX MUKANA SUOMI 100 -JUHLAVUODEN HANKKEESSA TEKEMÄSSÄ LIIKENTEESTÄ TURVALLISEMPAA KAIKILLE

tammikuu 2017

Vuonna 2017 Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Britax yhdistää voimansa Liikenneturvan kanssa muuttaakseen liikennettä turvallisemmaksi kaikille ja erityisesti lapsille. Yhteistyöhanke Vuosisadan liikenneteko tähtää liikenneonnettomuuksien vähentämiseen Suomessa. Hankkeen suojelijana toimii Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

BRITAXIN VIISI TURVAVINKKIÄ ESIKOULULAISTEN VANHEMMILLE

heinäkuu 2016

Pikkulasten vanhempien arki on täynnä lyhyitä automatkoja esikouluun, lasten kavereiden luo, harrastuksiin ja ruokakauppaan. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää myös lyhyemmillä matkoilla. Britax Römer haluaa nyt jakaa viisi parasta vinkkiään arkisten autoilureissujen turvallisuuden parantamiseksi yli 50 vuoden kokemuksella auto- ja lastentuoteturvallisuudesta.

BRITAX RÖMER -LASTENTURVAISTUIN GERMAN STIFTUNG WARENTESTIN VOITTAJA

heinäkuu 2016

SecureGuard-teknologialla varustettu BRITAX RÖMER KIDFIX II XP SICT -turvaistuin sai korkeimmat testitulokset ryhmässä 2/3

UUSI TULOKAS BRITAX GO -TUOTEPERHEESEEN

kesäkuu 2016

Britax Go tuoteperhe kasvaa uudella BRITAX GO BIG mallilla. Suurten, puhkeamattomien ja helposti kääntyvien etupyörien ansiosta GO BIG lastenvaunut suoriutuvat yhtä hyvin maastossa ja lumisohjossa kuin keskikaupungin kapeilla kujilla ja tiukoissa käännöksissäkin.

UUTUURATTAISSA MUUNNELTAVUUTTA KAIKENIKÄISTEN LASTEN JA SISARUSTEN KULJETTAMISEEN

joulukuu 2015

Britax tuo markkinoille useita älykkäitä, turvallisia ja käteviä uutuusrattaita eri-ikäisten lasten ja sisarusten kuljettamiseen. Uusista herkullisista tekstiili- ja runkoväreistä voi valita omaan tyyliin sopivan mallin.