SEIKKAILU ALKAA OIKEAN TURVAKAUKALON VALINNASTA

Lapsen syntymä on alku jännittävälle seikkailulle sekä sinulle että lapsellesi. Tässä vaiheessa on hyvä tietää, ettet ainakaan joudu olemaan huolissasi lapsesi turvallisuudesta matkan varrella. Nojaa taaksepäin ja katso, miten me autamme pitämään lapsesi turvassa tällä seikkailulla.

BABY-SAFE i-SIZE -mallissamme vastasyntyneesi on turvassa heti alusta alkaen. Turvakaukalo on luonnollisesti uusimpien turvallisuusmääräysten mukainen (i-Size), ja lisäksi se on kehitetty kasvamaan joustavasti lapsesi mukana. Tämä takaa lapsellesi äärimmäisen turvallisuuden ja mukavuuden syntymästä aina 15 kuukauden ikään.

Productbanner 1440x830px 1

PARHAAT KUMPPANIT TURVALLISELLE JA RENNOLLE MATKALLE

Vaihda joustavasti autosta rattaisiin CLICK & GO® -järjestelmämme avulla

AINA TURVALLISESTI JA HELPOSTI ASENNETTAVISSA AUTOON

Arkipäiväinen elämämme tarjoaa usein suurimmat seikkailut. Silloin sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, kun asennat lapsesi turvakaukaloa autoon. i-Size-tuotteena BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE- ja BABY-SAFE i-SIZE BASE -alustat voi asentaa vaivattomasti ja turvallisesti kaikkiin i-Size-autoihin ja lähes kaikkiin muihinkin autoihin, joissa on ISOFIX-kiinnitys. Voit siis rentoutua ja nauttia matkasta lapsesi kanssa. Kun alusta on asennettu, turvakaukalon voi kiinnittää autoon vain yhdellä napsautuksella.

Koska kaikki autot ovat erilaisia, olemme kehittäneet alustan, joka sopii erilaisiin takaistuimen kulmiin, mikä takaa, että BABY-SAFE i-SIZE on aina lapsesi kannalta turvallisimmassa ja miellyttävimmässä asennossa.

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE
BABY-SAFE i-SIZE BASE
Base 1180x830px 1
Travel System 1180x830px 1

AUTOSTA RATTAISIIN YHDELLÄ NAPSAUTUKSELLA

Tällaiset matkat voivat olla erittäin jännittäviä. Kaikkien uusien asioiden ja äänien vuoksi jopa niin jännittäviä, että lapsesi nukahtaa torkuille.

Jotta et herätä lastasi joka pysähdyksessä, BABY-SAFE i-SIZE -turvakaukalon voi helposti irrottaa alustasta CLICK & GO ® -järjestelmän ansiosta ja kiinnittää kaikkiin Britax-rattaisiin sekä useisiin muiden valmistajien rattaisiin.

Britax Rattaat
Muiden valmistajien rattaat

Mikä on i-SIZE?

i-Size on osa uutta EU-turvallisuusmääräystä ECE R129 ja määrittää lasten turvallista kuljettamista autoissa. Katsomalla videomme saat selville kaiken, mitä sinun on vanhempana tiedettävä i-Size-määräyksistä.

Meille tämäntyyppiset lakisäännökset ovat minimivaatimuksia tuotteidemme laadulle ja turvallisuudelle. Innovatiiviset tekniikkamme ja turvallisuusperiaatteemme ulottuvat paljon näitä lakisäännöksiä pidemmälle ja tekevät perhe-elämästäsi rajoituksetonta.