BRIO ON NYT OSA BRITAX IA

BRIO on suunnitellut Ruotsin suosituimmat lastenvaunut lähes 100 vuoden ajan – nyt ne liittyvät osaksi Britax-tuoteperhettä. Nyt on entistäkin helpompaa kuljeskella luottavaisesti vaunujen kanssa. Innovatiivisten turvaistuinten ja kätevän lastenvaunusarjan valikoimaan on nyt lisätty palkittu GO NEXT, aina valmis valmis SMILE, aina joustava HAPPY ja muut kuuluisat mallit. Kasvava tuoteperheemme tarjoaa sinulle rajattomat valinnan mahdollisuudet – aina jalkakäytäviltä autolla ajeluun ja mihin vain tarvitsetkin.

BRIO logo 1180x600px

ASIAKASPALVELU JA YHTEYSTIEDOT

LIFESTYLE WG BRITAX SMILE II LagoonGreen07 outside BX 2015 300dpi

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää, tarvitset tietoja tai tahdot vaikkapa ehdottaa jotain.

Sitä ennen voit kuitenkin vilkaista listaamme usein kysytyistä kysymyksistä – löydät listan täältä. Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä asiantuntijajoukkoomme:

Suomi info.fi@britax.com
Ruotsi info.se@britax.com
Norja info.no@britax.com

Saat lisätietoja alueesi jälleenmyyjistä ottamalla yhteyttä:

Puh: +358 (0)800-114151

VARAOSAT JA LISÄVARUSTEET

Voit ostaa turvaistuimen alkuperäisiä BRITAX-varaosia ja lisävarusteita lähimmältä BRITAX-jälleenmyyjältäsi. Jos heillä ei ole etsimääsi tuotetta, he voivat tilata sen meiltä.

TURVAISTUIMEN VYÖN KIINNIKE

Vyön kiinnikkeessä olevat toimintaviat johtuvat yleensä kiinnikkeeseen kertyneestä pölystä ja liasta. Jos kiinnikkeessä esiintyy toimintavikoja, katso lisätietoja turvaistuimen käyttöohjeesta, josta löytyy ongelman kuvaus ja toimintaohjeet.

RYHMÄ 0+ JA RATTAIDEN YHTEENSOPIVUUS

Turvakaukalomme ovat BRITAX-rattaidemme lisäksi yhteensopivia useiden muiden markkinoilla olevien rattaiden kanssa. Kysy asiantuntevilta myyjiltä tarvittavista lisäadaptoreista tai pyydä rattaiden valmistajalta lisätietoja.

LUE LISÄÄ

EUROPEAN CONTACTS: